Na Campfeste bolo naozaj dobre

Príjemný čas stretnuti s veľa známymi, atmosféra vyvyšovania Boha, ktorý do nášho života prináša Pokoj a Dobro, veľa modlitieb za prebudenie na Slovensku – aj v Čechách, lebo v stánku sa zastavovali aj ľudia z Čiech – prednášky a hudba, stánky s jedlom, pár tisíc ľudí, rozhovory, smiech.

Mojím cieľom bolo šíriť posolstvo knihy, ktorú mám naozaj rád – Najšťastnejší ľudia Zemi – a hovoriť s ľuďmi o tom, čo je ich tajomstvom. Je to rozumieť, ako do nášho života vstupuje a hovorí Boh, boží Duch.

S mnohými som sa modlil za prebudenie k poznaniu Boha v našej spoločnosti, aby sme pochopili, že odpovede na ťažké veci má predovšetkým Pán a Stvoriteľ človeka, že to riešenie nie je v dostatku peňazí, známostí, materiálnom zabezpečení ani v politike či moci. To spočíva v tom, že v našich životoch aj v spoločnosti dáme priestor Bohu a biblickej tradícii, hodnotám Evanjelia a učenia apoštolov Ježiša Krista.

Na festival prišlo veľa rodín s malými deťmi a mnohí mladí ľudia, čo boli také malé deti, keď tu moja generácia s nimi chodila, ako mladé rodinky. Vyrástli nám a idú do veľkého života. Som rád, že aj tento rok mohli mať toto miesto k dispozícii. Je tu božie požehnanie a milosť pre život človeka.

Ďakujem organizátorom a ich dobrovoľníkom za všetku obetu a úsilie dať Campfest dokopy, aby tento festival dobre fungoval.

Som rád, že sa tu zastavili aj moji kolegovia poslanci z politickej sféry – Milan Majerský, prešovský župan, Miriam Lexmann, Viliam Karas, bývalý minister spravodlivosti, Richard Kráľovič, krotý sa predstavil medzi účinkujúcimi, Erika Jurinová, žilinská županka. Veľmi som sa túžil s ňou stretnúť, žiaľ, nepodarilo sa.

Kiež príde na Slovensko prebudenie a veľké požehnanie Zhora. Modlievam sa za to niekoľko rokov a budem aj naďalej. Pozývam Vás k tomuto vytrvalému volaniu k Bohu, klopaniu na okná a dvere, ako to učil Ježiš. Viem, verím, že to raz príde! Chcem to zažiť!

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Návrat hore